2012. szeptember 20., csütörtök

Esküvői Torta , avagy az aktuális kedvenc:)

Kivételesen nem tudok csak úgy szó nélkül továbbhaladni ennél a tortámnál.
Bár mostanában csak nagy ritkán jutok fel a blogomra, és olyankor is szinte csak képeket hozok.Igazából ez azért alakult így, mert úgy érzem kifogytam a szavakból. Gyorsan hirtelen és rohamosan átformálódott  a világ , és azt gondolom, hogy nem csak az én világom. Nem is olyan rég még az életem aktív része volt a blog és nem csak a része de a szívem csücske is! Nagyon sokan olvastatok rendszeresen és kísértétek figyelemmel újabb és újabb kezem közül kikerült műveimet:)

Ma már az itt aktívkodó emberek többsége jelen van az életemben , kicsit másképp, az internetnek köszönhetően. Gondolom nem árulok el nagy titkot ha kimondom hogy a facebookról beszélek.
A többsoros párbeszédeket nagy részében felváltotta a likeolgatás, ami bár elég sivárnak tűnik elsőre, de azért mégiscsak egy jó dolog. Mert a visszajelzés mindig jó!!
Azért igyekszem időnként jönni ide is , ha időm engedi ,és hálás vagyok nektek hogy még mindig itt vagytok..velem:)
És akkor a tortáról is pár szót...            
(Vanília - erdei gyümölcs - csokoládé)
Az egyik kedves barátnőm esküvőjére készült, és rövid hezitálás után három elképzelésből ő lett kiválasztva, aminek őszintén örültem , mert azonnal és első látásra visszavonhatatlanul beleszerettem!!!
Az ifjú párnak ezúton is szeretnék nagyon sok boldogságot kívánni!! ..és gratulálni!:)

Micimackó Torta