2012. március 18., vasárnap

"Édes" kiskutyám

Sziasztok!

Megint sikerült jócskán lemaradnom a blogommal. Igazán sajnálom, de egyre  kevesebb időm jut rá.
Remélem nem lesz ez mindig így , és addig is igyekszem utolérni magam:)

Bizonyára tudjátok , hogy nemrég ismét megrendezésre került az online cukrászverseny.  Idén is nagyon vártam,s azt gondolom a tavalyi aranyérem után, túl sokat kattogtam is rajta!!
Volt is hozzá egy-két jónak tűnő ötletem , de nagyon nehezen állt össze a fejemben a végső elképzelés. S amikor ez mégis nagy nehezen megtörtént, elkezdtem valami teljesen mást készíteni a versenyre. Nem volt bennem semmi megérzés , vagy ihlet...pedig annyira vártam!!!

S aztán végül csak belevágtam abba a piskótába, és már nem volt megállás. Fogalmam sem volt hogy mi lesz a vége , de nekiláttam elkészíteni a kiskutyámat tortába öntve.
Igazából ez már egy régóta tervezett projekt volt , de mindenképp airbrush -t kívánt. Sajnos mivel sajnos, az nekem még mindig nincsen :(  így maradt az ecset készlet amit nemrég sikerült beszereznem a Lidl-ben!
Nagyon pozitívan álltam a dolgokhoz , bár bevallom sok mindent másképp csináltam volna utólag, és sokkal sokkal szívesebben csináltam volna ülő kutyát és nem fekvőt.
A végeredmény viszont ismét csak kárpótolt és feledtetett minden fáradságot.
Jelentem:  bronzérmes lettem!:)

Azért még meg kell osztanom veletek , hogy igyekeztem mindvégig nagyon egyedi lenni, és a saját fekvő kutyusom volt az én kis mintám , de amikor először megláttam hogy a versenyen hány kutyatorta szerepel az idén, majdnem rosszul lettem!!! Egyedire éppen nem sikerült az ötlet, de a modell mindenképp igen:) Aki egyébként most lett egyéves!
Boldog szülcsinapot Maya!!:)