Hozzávalók :
6 dl Hullala tejszín
cukrászkrém (sárgakrém):
2 tojásból ,4 evőkanál lisztből ,és 3dl tejből gőz fölött készített krém
2 tojásból ,4 evőkanál lisztből ,és 3dl tejből gőz fölött készített krém
rum aroma
mazsola
A mazsolát forró vízzel felengedjük kis rumaroma kíséretében.
A tejszínt felverjük lágy habbá,belekeverjük a kihűlt krémet ,és felverjük.
Hozzáadjuk a lecsepegtetett mazsolát , és ízlés szerint ízesítjük még rumaromával.
Kész is van a krémünk..ezzel töltjük belül, majd kívül is kenjük...a további tetszés szerinti díszítéshez (kívülről) még kb. 3 dl tejszínt használunk.
Tipp: Aki nem szereti a mazsolát vagy csak újszerűségre vágyik használjon mazsola helyett (vagy mellett) kandírozott gyümölcsöt. ( narancs , citrom)
Igazán különleges ízt produkál ez a verzió is!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése