2011. március 26., szombat

És egy újabb megmérettetés..és egy jó szó!

Újra és megint, és már alig vártam. A baj csak az hogy ilyenkor szeretnék valami szépet, valami különlegeset, valami extrát, és annyi ötlet van a fejemben, de persze, biztos nem azt valósítom meg ami esélyes is lehetne egy ilyen versenyen!!  Esélyes!!! Jajj ugyan, miket is beszélek, örülök hogy egyáltalán egy ilyen neves zsűri megtekinti a munkámat, és a sok profi között az én saját munkámat is viszontláthatom.

De egyáltalán nem ez a lényeg és tényleg nem!!
Persze csábít minket a nyeremény , és az elismerés...de most ezt felejtsük el egy pillanatra.
Mert én azt gondolom és hiszem hogy nagyon sokan dolgozunk itt lelkes amatőrként , szívvel lélekkel és fáradhatatlanul, akár éjjel, akár a saját családunktól elcsenve az időt arra szánva hogy pár perc erejéig egy születésnapos érezze azt amit mi a munkánkkal próbálunk beletenni.... átadni...  Hogy ő fontos!!
Én azt gondolom ez a legfontosabb , legalábbis én alig várom minden alkalommal, az első reakciót!
  S valahol ott zárul le a torta elkészítése , és akkor már lehet a következőn kattogni...:)

Tehát mindenkit arra buzdítok, hogy ne szerénykedjen túlzottan, aki szereti és tudja ...az nevezzen!!
Mert a verseny készítői is hasonlóan gondolkozhatnak, hiszen nekünk lelkes amatőröknek is szól a verseny ,és ők...személy szerint Lenke, és Némó, nem kevés munkájukat tették bele hogy összehozzák nekünk,és szponzorokat találjanak, és bár ezt nem szívesen írom, de amíg cukrászdákban szakképzett cukrászok összecsapott munkáival is találkozhatunk,addig azt hiszem senkinek nincs szégyellni valója! Mert lehet hogy egyeseknek kezükben a szakma , de nekünk itt az elhivatottság!
Az előző kijelentésem kérem ne vegye magára senki, de azt gondolom mindenki találkozott már ilyennel is..:(

Én ma küldtem be a munkám..és most már nincs más hátra csak izgulni!!
         Nem ragozom tovább, így is kissé túl lőttem a célon ....... Gyertek ti is!!
Aztán tegnap kaptam egy üzenetet Tücsök bogártól, Adrytól , Esztertől , Angélától és Dittától!!
Ezúton is köszönöm nektek!

Szia!! Én adni szeretnék "Egy jó szót" mivel sokat olvasgatom az oldalad és invitálni Eszter játékába!!

Ezzel invitált meg az "Egy jó szó" játékba. Nagyon szépen köszönöm! Én pedig valamennyiőtöknek:
 szeretném ezzel a szívecskével meghálálni a kedvességeteket.
A játék szabályairól, amit Eszter írt meg, az alábbiakban olvashattok bővebben:


Ennek a játéknak a terve már régóta foglalkoztat.
Abból indultam ki, hogy nekem is milyen jól esik, ha blogtársaimtól kapok egy-egy elismerő megjegyzést.

A játék lényege, hogy aki úgy érzi, hogy van olyan blogtársa akinek szívesen mondana "egy jó szót", illetve mondatot, mert valamiért megkedvelte őt, írja meg ezt neki a blogjában kommentként hivatkozva az "Egy jó szó" játékra!
Tehát valahogy így: "Szia, már rég óta olvasom a blogodat és igazán szimpatikus lettél az olvasottak alapján, így gondoltam megírom ezt Neked! Ez a bejegyzés egy pontot ér Számodra az "Egy jó szó" játékban! :)" Ide még belinkelheted ezt a posztot, mert lehet, hogy fogalma sem lesz róla, milyen játékról van szó!!! :)

A játék április 15-ig tart és mindenki aki kapott ilyen "jó szó"-t és szeretné megkapni a nyereményt, a játék végeztével megírja nekem /belinkkelt hivatkozással a bejegyzésekre/, hogy ő mennyi ilyen pontot gyűjtött össze!/Az email címem szerepel a profilomnál/
A nyertes annyi szív alakú szappant kap tőlem, amennyi pontot összegyűjtött a játék folyamán, illetve maximum annyit, amennyi egy két kilós csomagban elfér, ez olyan 14-15 db.! :)

Remélem tetszik az ötlet és kívánom Mindenkinek, hogy rengeteg "jó szót" zsebeljen be!!!


Read more: http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html#ixzz1Hba0EdRq

8 megjegyzés:

 1. Nagyon szépen köszönöm a jó szót,és nem azért mert kaptam,de én is nagyon szeretem a blogodat,gyönyörűek a munkáid,így én is szeretnék adni egy jó szót Neked!:-)

  VálaszTörlés
 2. Én is nagyon szépen köszönöm:-)Kedves vagy,hogy rám is gondoltál,ezért én is szívesen adok neked "egy jó szót" ugyanis nagyon szeretem a blogodat:-)

  VálaszTörlés
 3. Szia!
  Régóta olvasom a blogodat és nagyon tetszik. Szeretek ide járni.
  Ez a bejegyzés egy pontot ér Számodra az "Egy jó szó" játékban! :-)
  Látogass el hozzám, de itt is olvashatsz bővebben a játékról: http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html#ixzz1Hba0EdRq

  VálaszTörlés
 4. És én is köszönöm, hogy kaptam Tőled!

  VálaszTörlés
 5. Én is nagyon szépen köszönöm! Sajnos én még nem ismertem korábban a blogodat, de azonnal betettem a kedvenceim közé.
  A tortáid valami fantasztikusak, sok sikert kívánok a versenyhez.
  Nézz be hozzám, van számodra "Egy jó szó".

  VálaszTörlés
 6. Megszeretném köszönni az "Egy jó szót" amit töled kaptam, s mivel nagyon tetszik a blogod szeretném viszonozni,fogadd hát nagyon nagy szeretettel:)

  VálaszTörlés
 7. Szia!

  Mint gasztrobloggernek, szeretném a figyelmedbe ajánlani a gasztro.miner.hu oldalt, ahol a gasztronómiai témájú blogokat jelenítjük meg egy helyen, és az online elérhető Gasztroblogger Szakácskönyvet, ahová blogodból valószínűleg néhány receptet külön is kiemelünk.

  Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni írásodat, akkor a blogodra fog eljutni. A csatlakozásnak anyagi vonzata nincs, a bejegyzések első egy-két mondatának listázásához a blog feedjét dolgozzuk fel, tehát semmilyen technikai teendőd sincs. Az eddigi tapasztalatok alapján napi további 50-100 látogatót is jelenthet, ha bekerül valaki a listába.

  Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, kérlek írj az info kukac miner pont hu-ra!

  Üdvözlettel:
  Miner.hu

  VálaszTörlés
 8. Köszönöm szépen! És a jó szó tőlem is jár!:)

  VálaszTörlés